Start nieuwe seizoen

Afgelopen woensdag gingen de eerste judolessen van het nieuwe seizoen van start. De meeste kinderen hadden meneer Vince al een keer gezien toen hij voor de grote vakantie lesgaf op woensdag. Ook afgelopen woensdag waren het erg leuke en leerzame lessen. Niet alleen op woensdag was er een nieuwe leraar. Op donderdag opende meneer Milan de les in Breda met een leuk spel waarbij het reactievermogen op de proef werd gesteld. En op vrijdag waren meneer Milan en meneer Luc er. Luc is inmiddels voor velen een vertrouwd gezicht op vrijdagavond waar hij inmiddels al weer 3 jaar lesgeeft aan de wat oudere judoka’s.

En dan hebben we meneer Maikel. Hij viert volgend jaar zijn 20-jarig jubileum bij onze vereniging. T w i n t i g jaar al.. Hij begon op hele jonge leeftijd met judo bij onze vereniging. Eerst puur voor het plezier maar al snel begon hij met het judoën van wedstrijden. Hij behaalde 7 jaar geleden zijn 1e Dan en zijn diploma judoleraar. Hij gaf valtrainingen aan senioren en werd in april 2017 kampioen judo bij de NK judo voor defensie en politie. Hij is inmiddels al een heel aantal jaren als judoleraar verbonden aan onze vereniging en daar zijn we ontzettend blij om!

Wij wensen de trainers Luc, Vince, Milan en Maikel en ook alle judoka’s een heel fijn, sportief en leerzaam seizoen toe!

Na afloop van de trainingen heeft iedereen nog een brief meegekregen met hierin de informatie die alle leden ook al per email hadden ontvangen. Namelijk over de activiteiten voor het 25- jarige jubileum die in september en oktober zullen plaats vinden.

Er zijn nog geen reacties op "Start nieuwe seizoen"


    Plaats hier eventueel uw reactie

    U kunt hier standaard HTML codes gebruiken