Team Kampioenschappen – alleen maar winnaars

Afgelopen zondag werd het meest gezellige spektakel van het jaar gehouden, onze Team Kampioenschappen Makoto Dokokaj. De jongsten en de oudsten van de club, voor iedereen was het een feest. De onervaren jongere kinderen trekken zich op aan de meer ervaren en oudere kinderen. Degenen die een paar jaar geleden nog één van de jongere waren, waren nu zelf teamcaptain.
De formule van het judoën in teams is ideaal voor de beginnende en minder ervaren judoka. Je judoot toch een beetje samen op deze manier. En verlies jij je wedstrijd? Dan kan je als team toch nog winnen.
De judoka’s streden in één van de 11 teams, die waren verdeeld over twee poules. We zagen veel lachende gezichtjes op de matten en de teams moedigden elkaar vol enthousiasme aan. Het was opnieuw een erg gezellig spektakel en uiteraard hadden we aan het einde van de dag alleen maar winnaars. Iedereen ging naar huis met een prijs. Graag bedanken we alle judoka’s die er dit jaar weer bij waren, alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere fans die zijn gekomen om te komen kijken. Alle mensen die ons vrijwillig zijn komen helpen. Onze sponsor Avilek kwam onze matten brengen en weer ophalen- geweldig! Cor Schuurbiers bedankt voor het lenen van de materialen. Wij zijn erg blij met al deze hulp- zonder jullie was deze gezellige dag niet mogelijk geweest.

Er zijn nog geen reacties op "Team Kampioenschappen - alleen maar winnaars"


    Plaats hier eventueel uw reactie

    U kunt hier standaard HTML codes gebruiken