Elk jaar voorafgaand aan Moederdag organiseert Makoto-Dokokaj haar bonbonactie. Onze judoka’s krijgen dan de mogelijkheid om voor een leuke prijs doosjes met overheerlijke bonbons te verkopen om alle moeders (maar natuurlijk ook oma’s, tantes, zussen en buurvrouwen) eens goed te verwennen. Tegelijkertijd wordt hiermee onze clubkas wat gespekt, zodat wij de extra activiteiten naast de judolessen, extra leuk kunnen maken.

Helaas gooide dit jaar Corona roet in het eten, waardoor de actie verplaatst moest worden naar de Sinterklaas periode. Door de huidige situatie moest de opzet wel iets aangepast worden, maar dat weerhield onze judoka’s er niet van hun beste beentje voor te zetten en maar liefst tweehonderdvijftig doosjes te verkopen. Als vereniging zijn we natuurlijk supertrots dat onze judoka’s zo betrokken zijn bij onze vereniging dat ze zelfs onder de huidige omstandigheden nog zo goed hun best gedaan hebben. En natuurlijk zijn we tevens ongelooflijk blij dat er een mooi extra bedrag binnen gekomen is, wat betekend dat we, zodra de Corona-situatie het eindelijk weer toe laat, weer leuke dingen kunnen doen met het judokamp en dat we een leuke activiteit voor onze 13+ groep op touw kunnen zetten.

De topverkopers waren dit jaar Djerro Luijten, Damian van Peenen, Kas & Stan Langeweg en Siep van Bergen. Allemaal werden ze verrast met een speciaal cadeau om ze te belonen voor hun grote inzet. Maar natuurlijk verdient iedereen die meegeholpen heeft dit jaar een enorm groot compliment voor de inzet.

 

Translate »