De 19 jarige Karin Kessel is nu bijna zo’n 14 jaar lid van Makoto Dokokaj. Zoals elk ander begonnen met het speelse judo maar in de jaren doorgegroeid tot een volwaardige judoka met bruine band.

De afgelopen jaren is Karin naast haar eigen trainingsuren ook ter ondersteuning van de trainers aanwezig in enkele andere lesuren op woensdagen en vrijdagen. Daarnaast is Karin steevast van de partij op vrijwel alle activiteiten die onze vereniging organiseert. Of het nu het judokamp, het eigen teamtoernooi of de extra oliebollentraining is; Karin is met haar portie gezelligheid altijd van de partij. Geheel in de gedachte van de judosport haalt Karin er plezier uit om de jongere judoka’s te helpen.

Het was voor het bestuur dan ook een uitgelezen kans toen Karin aangaf een nieuw judopak via de vereniging te willen bestellen. Natuurlijk wilde wij haar hierbij helpen, maar deze keer zou er geen factuur volgen en mocht Karin op woensdag 9 december een mooi blauw Adidas judopak ontvangen. Namens bestuur en trainers van de vereniging willen we Karin nogmaals danken voor haar positieve bijdrage op allerlei momenten en wensen haar heel veel fijne judo-uren in haar nieuwe judogi.

Ook is Karin namens de Makoto Dokokaj aangeboden om het JBN-certificaat van dojo-assistente te halen, waarmee ze haar ondersteuning tijdens de lessen kan formaliseren. Hier moet de studente aan het Kellebeek-College, gezien haar volle agenda, nog even over nadenken maar daar gaat ze op termijn vast aan uit komen.

Translate »