Op zaterdag 11 & zondag 12 november worden de Nederlandse Loterij NK senioren georganiseerd in Topsportcentrum Almere. Op de zondag kunnen jonge judoka’s naast judo kijken, ook deelnemen aan het JBN Randori Toernooi.

Bij dit toernooi, speciaal voor beginnende en recreatieve judoka’s, draait het om het draaien van vele randori’s op een laagdrempelige manier. Er wordt geen score bijgehouden en de wedstrijd stopt niet vroegtijdig vanwege een ippon. De judoka’s beslissen zelf wie de randori wint.

Deelnemers
Er zijn twee verschillende blokken op 12 november.
10:30-12:00 uur: Blok 1
13:00-14:30 uur: Blok 2

Per blok is er ruimte voor maximaal 100 judoka’s. Men hanteert verder het principe dat er niet meer dan 40 judoka’s per club mogen deelnemen. Elke judoka onder de 15 jaar en met maximaal de blauwe band mag deelnemen aan de Randori competitie.

Bij voldoende belangstelling willen we bekijken of we vanuit Makoto Dokokaj ook met een groep met enthousiaste judoka’s richting Almere kunnen op 12 november. Graag willen we daarom eerst de interesse onder jullie peilen. Heb je daarom zin om hieraan deel te nemen, laat dit dan per e-mail weten via andre.schoonen@gmail.com, waarna we jullie verder op de hoogte hiervan houden.

Translate »