JUMBO Oud Gastel ondersteunt judovereniging Makoto Dokokaj

  • Jumbo Broos

Als échte Gastelse ‘ondernemingen’ hebben per heden JUMBO Oud Gastel en onze judovereniging de handen ineen geslagen. Daar waar JUMBO Oud Gastel met hun, in 2016 geheel vernieuwde, supermarkt heel Gastel en omstreken voorziet van alle benodigde boodschappen brengt onze judoverenging véle kinderen uit Oud Gastel en omstreken de ethiek van de judosport bij.

De judovereniging draait, aan de hand van een zeskoppig bestuur, volledig op vrijwillige basis. JUMBO Oud Gastel ziet welke inspanning hier allemaal voor nodig zijn en zal onze vereniging met betrekking tot diverse activiteiten ondersteunen door de benodigde boodschappen aan te leveren.  Hier zijn we uiteraard hartstikke blij mee en stelt ons in staat om tijdens activiteiten, als bijvoorbeeld ons judokamp, een nog gezonder en gevarieerder ontbijt voor te kunnen schotelen aan onze leden.

Het staat niet opgenomen op ons inschrijfformulier maar natuurlijk zullen al onze leden per heden hun boodschappen gaan doen bij de JUMBO Oud Gastel aan de Dorpstraat 5 :-).

Er zijn nog geen reacties op "JUMBO Oud Gastel ondersteunt judovereniging Makoto Dokokaj"