Ledenhoek

In onze ledenhoek vinden onze leden allerhande informatie over judo in het algemeen en over het judoën bij onze vereniging.

Bankgegevens

Rekeningnummer: IBAN NL 89RABO014 11 49 264 t.n.v. Makoto Dokokaj.

Ziekte of afwezigheid

Kun je een keer niet naar de judo komen i.v.m. ziekte, een feestje enz. dan vinden we het fijn als je je even afmeldt van te voren. Dit kan door een email te sturen naar je judoleraar. Gelieve niet te bellen voor ziekmeldingen.

handige downloads

Formulieren

JBN automatische incasso: Standaard betaalt u de contributie aan de JBN via een acceptgiro. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. U kunt ervoor kiezen om voortaan te gaan betalen via automatische incasso, waardoor u deze kosten bespaard. U kunt het formulier hier downloaden, invullen en per email sturen aan ledenadministratie@jbn.nl.

Spreekbeurt

Ga jij je spreekbeurt doen over judo, dan kun je de spreekbeurttas van Makoto Dokokaj voor 3 weken lenen. Hierin vind je veel informatie over o.a. de geschiedenis van judo, de sport judo, judo-etiquette, het judoën van wedstrijden enz. enz. Ook zitten er materialen in die je kunt laten zien in je klas zoals bijvoorbeeld judobanden en slippen. Wil je de spreekbeurttas lenen vraag er dan naar bij de supervisor of stuur een email naar het secretariaat.

Je banden knopen

Hoe knoop je nou eigenlijk op de juiste manier je band?

Hieronder vind je een heel duidelijk filmpje over hoe je je judoband moet knopen:

Exameneisen

Op onderstaande afbeeldingen kun je alle exameneisen zien. Het is leuk om te bekijken wat er allemaal verwacht wordt van je bij een examen. Heb je vragen over technieken of over je examen, stel ze dan aan je judoleraar! Nieuwsgierig zijn is een goede eigenschap!

Judo materialen

Onze leden kunnen via de vereniging tegen een voordelig tarief judopakken, club sweaters, judobanden, wedstrijdbanden, leuke originele ‘judo shirts’, scheenbeschermers, oefenmaterialen enz. bestellen. Bijna alle artikelen zijn uit voorraad te leveren. Vraag er gerust naar bij de supervisor.

“Makoto Dokokaj, The key is friendship”

Translate »