Teamkleding

Je kunt bij ons zeer voordelig je witte of blauwe judopak bestellen van verschillende merken. Ook voor je judoband en artikelen om mee te trainen, kun je bij ons terecht.

Daarnaast kun je bij ons ook teamkleding aanschaffen.

Team hoodie Makoto Dokokaj

Deze leuke oranje hoodie is verkrijgbaar in de kindermaten 98/104, 110/116, 122/128, 134/146 en 152/158 (€ 20) en in de volwassen maten in S, M, L, XL en XXL (€ 25,00).

 

 

Team sporttas Makoto Dokokaj € 10,00

Ben je op zoek naar een tas om je pak, slippers, water enz. in mee te nemen? Dan is de sporttas van Makoto Dokokaj misschien iets voor jou.

Wit aansluitend cool shirt Makoto Dokokaj

om mee te trainen of voor wedstrijden. Voor meisjes is een wit onbedrukt shirt met korte mouw tijdens de wedstrijden verplicht. Dit mag ieder shirt zijn, dan aan deze eisen voldoet. Wil je een shirt van Makoto Dokokaj dan kun je deze bij ons aanschaffen voor € (prijs nog onbekend). Het team Makoto Dokokaj shirt is aan de achterzijde bedrukt.

Rugembleem

Ben je wedstrijdjudoka en wil je een officieel IJF rugembleem bestellen? Dan kun je dit met korting doen via onze clubwebshop bij My Backnumber.
Je gaat naar onze clubwebshop door op de foto hiernaast te klikken.

Bevestigen

Kun of wil je het rugembleem zelf niet bevestigen, dan kun je dit tegen betaling van € 5,00 laten doen. Stuur dan even een mailtje naar het secretariaat .

Translate »