Een keer meedoen?

Je ben van harte welkom om geheel vrijblijvend één keer mee te doen met de judoles. Zo kun je ervaren of de judosport ook iets voor jou is. Lijkt het je leuk om een gratis proefles te volgen, meldt je dan onder aan deze pagina aan.
Tijdens de proefles kun je soms een judojasje lenen van onze vereniging. Deze zijn niet altijd beschikbaar. We vragen je om zelf een lange sportbroek (zonder scherpe ritsjes ed.) en een shirt (met lange mouw) mee te brengen. Meisjes dragen een shirt onder hun jasje. Sieraden mag je thuis laten, zodat je jezelf of anderen niet kunt bezeren. Vind je de judoles leuk, dan ontvang je na afloop van de les een inschrijfformulier. We vragen je het inschrijfformulier de volgende les in te leveren. Vanaf dat moment ben je lid van onze vereniging en ontvang je binnen een paar dagen een welkomstmail met daarin alle informatie die je nodig hebt. Lijkt het je leuk om alvast wat meer over judo te weten te komen? Klik dan hier om een leuke video te kijken van Klokhuis waarin heel duidelijk en op een leuke manier alles over judo wordt uitgelegd.

We judoën op maandag, woensdag en vrijdag. Op maandag is er een groep met allemaal beginnende judoka’s, waardoor er extra veel tijd is om de basis goed aan te leren.

Kom ook een keerv meedoen

Aanmelden voor proeflessen

  Voor- en achternaam van degene die proeflessen wil volgen: (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  geboortedatum van degene die proeflessen wil volgen(verplicht)

  Telefoonnummer:

  naam ouder/verzorger/lid (indien minderjarig):

  Welke trainingsdag heeft je voorkeur:


  Eventuele opmerkingen: