Afgelopen zaterdag heeft onze dojo een bijzondere transformatie ondergaan, en dat is te danken aan de inzet van onze enthousiaste junior judoka’s. Gewapend met schoonmaakmiddelen en een flinke dosis teamspirit hebben zij de tatami grondig gereinigd, waardoor onze trainingsruimte na de vakantie weer straalt als nooit tevoren.

Het initiatief kwam voort uit de behoefte om onze dojo in topconditie te houden. In plaats van professionals in te schakelen, besloten we om deze taak aan onze jonge sporters over te laten. Niet alleen omdat zij met veel plezier op de mat staan, maar ook om hen een gevoel van verantwoordelijkheid en saamhorigheid mee te geven.

Onder leiding van onze trainster Yentel en wat hulp van Ouders, gingen de junioren vol enthousiasme aan de slag. Het was prachtig om te zien hoe zij samenwerkten: de één dweilde, de ander veegde, en er werd zelfs een wedstrijdje gehouden om te zien wie het schoonst kon poetsen. De sfeer was vrolijk en opgewekt, en de dojo vulde zich met gelach en teamwork.

Onze jonge judoka’s hebben laten zien dat zij niet alleen sterk zijn in hun sport, maar ook in hun bereidheid om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Door hun inzet hebben zij een waardevolle bijdrage geleverd aan onze judo-vereniging .

Een groot applaus en een welgemeend dankjewel aan onze judoka’s! Jullie hebben niet alleen de tatami schoon gekregen, maar ook laten zien wat het betekent om een echte judoka te zijn.

We zijn ontzettend trots op jullie en kijken ernaar uit om op deze schitterende matten verder te trainen.

Translate »