Opzegging lidmaatschap

 

Indien u onverhoopt uw lidmaatschap op wil zeggen dan maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Het opzeggen van het lidmaatschap doet u eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Dit formulier wordt naar de penningmeester gestuurd, welke de opzegging daarna per mail  aan u zal bevestigen. Ontvangt u binnen een week geen bevestiging, dan is er iets mis gegaan en vragen wij u om contact op te nemen met onze penningmeester.
Vanwege administratieve redenen is opzeggen van het lidmaatschap alleen mogelijk via onderstaand formulier. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap op enige andere wijze op te zeggen. Opzeggingen die op enige andere wijze dan via onderstaand formulier worden gedaan (bijv. per mail of mondeling) worden niet in behandeling genomen.

TIP: U ontvangt zelf ook een kopie van uw opzegging. Bewaar deze mail zodat u zelf ook een bewijs van opzegging heeft.

Als u onderstaand formulier invult, zeggen wij ook het lidmaatschap bij de Judo Bond Nederland (JBN) voor u op. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Houdt u wel rekening met de lidmaatschapstructuur van de JBN, die niet per kalenderjaar maar per jaar  v.a. het moment van lid worden loopt . Hun opzegtermijn bedraagt 6 weken. Bijvoorbeeld: ben je op 15 augustus 2018 lid geworden, dan moet er opgezegd worden vóór 4 juli. Als je je lidmaatschap bij onze vereniging opzegt op 10 juli, dan moet je dus nog een jaar contributie betalen aan de JBN.

Termijn van opzegging

Een opzegging geschiedt per kwartaal. Bij het beëindigen van het lidmaatschap moet men een maand voor het verstrijken van het huidige kwartaal (dus voor 30-11, 28-02, 31-05 of 31-08) opzeggen middels onderstaand opzegformulier.
 

Opzegformulier

  Voor- en achternaam lid: (*)

  Uw email: (*)

  Geboortedatum lid: (*)

  Voorletters en achternaam rekeninghouder: (*)

  Adres: (*)

  Postcode en woonplaats: (*)

  Telefoonnummer: (*)

  Reden van opzegging: (*)

  Translate »