Welkom aan mama, papa, tante, oma of opa – Activiteit  “Ouder kind JUDO”

 

Wie zijn er sneller de kinderen of de ouders? Wie hebben er een betere concentratie? Vanaf de zijlijn ziet die judorol er heel gemakkelijk uit, maar is dat ook echt zo?

 

In de week van 8 oktober staat er weer een leuke activiteit op de kalender; namelijk het ouder kind judo. Ieder lid uit de onderstaande groepen mag één volwassene meebrengen om gezellig mee te doen. Je vader, moeder, oom, tante, buurvrouw, buurman, opa of oma. Kunnen zij niet? Dan mag je ook je broer of zus of neef of nicht meenemen als zij tenminste 13 jaar oud zijn. Wie breng jij mee?

 

!! Het is niet noodzakelijk om een hele goede conditie te hebben, het gaat erom dat we gezellig de judosport samen beleven!

 

Het ouder kind judo is voor deze groepen:

maandag M1        18.00 tot 19.00 uur

woensdag W1       17.30 tot 18.30 uur

woensdag W2       18.30 tot 19.30 uur

vrijdag V1                17.00 tot 18.00 uur

vrijdag V2                18.00 tot 19.00 uur

 

* Lukt het je niet om iemand mee te brengen, dan is dat helemaal geen probleem (je bent niet de enige)! We verwachten je gewoon in de les om gezellig mee te doen! We kunnen jou deze les niet missen!

 

Wat doet je partner aan? Sportkleding; dus bijvoorbeeld een joggingbroek met een shirt (zonder scherpe ritsen e.d.) Sieraden mogen thuis blijven anders kunnen zij zichzelf of andere bezeren.

Translate »