Reünie lessen voor oud-leden Makoto

Voor alle oud-leden, organiseert Makoto-Dokokaj op 31 oktober een tweetal reünie lessen.

Vorig jaar sloot Makoto Dokokaj haar 25-jarig jubileum af met een leuke clinic voor al haar leden. Ondersteund door trainers meneer Luc, Vince, Milan en Maikel, verzorgde Olympisch medaillewinnares Elisabeth Willeboordse een leuke en leerzame training voor judoka’s van vijf tot vijftig jaar. Sindsdien heeft Makoto Dokokaj echter niet bepaald stil gezeten, want tijdens de afgelopen zomervakantie heeft de dojo in het Veerhuis een grote make-over gekregen. De muren zijn voorzien van een frisse nieuwe kleur en na 25 jaar, is de oude mat vervangen door een spiksplinternieuwe en moderne oranje-blauwe mat. Tevens is het lesaanbod uitgebreid met extra lesuren op maandagavond.

Voor de huidige Makoto judoka’s is dit uiteraard zeer welkom en goed nieuws, want iedereen is razend enthousiast over de vernieuwde dojo. Deze ervaring willen we echter niet alleen bewaren voor onze huidige judoka’s, het leek ons bij uitstek een ervaring die we ook aan onze voormalige, inmiddels gestopte, judoka’s aan willen bieden. En daarom organiseert Makoto Dokokaj op woensdag 31 oktober twee reünielessen voor voormalig leden. Van 19:30-20:30 zijn judoka’s jonger dan 16 jaar welkom in onze dojo en van 20:30-21:30 kunnen de judoka’s van 16 jaar en ouder de mat op.

Uiteraard kun je op deze manier ervaren hoe de vernieuwde dojo er momenteel bij ligt, maar tevens is dit een uitgelezen gelegenheid om je oude judomaten weer eens stevig vast te pakken en te kijken hoeveel technieken je nog onder de knie hebt. Na afloop kan er in de bar van het Veerhuis eens flink bijgepraat worden en kunnen de nodige oude judo-anekdotes uit de sloot gehaald worden.

Zoals al gezegd zijn al onze oud-leden welkom, maar om een beetje een beeld te krijgen van hoeveel judoka’s wij mogen verwachten, zouden we het op prijs stellen wanneer men zich per app aanmeldt op het Makoto informatie nummer: 06-18449604, of per mail via info@makoto-dokokaj aanmeldt. Op voorhand bedankt voor jullie aanmelding en graag tot 31 oktober!

Er zijn nog geen reacties op "Reünie lessen voor oud-leden Makoto"