Na het grote succes van de school-judolessen van vorig jaar, destijds verzorgd door Maikel Kruis, werden er ook dit jaar weer een aantal school-judolessen verzorgd voor verschillende klassen van Basisschool Talente. Dit jaar stond voormalig Makoto-Dokokaj lid Yentel Boot op de mat om de kinderen een goed beeld te geven van een doorsnee judoles. Ondanks dat Yentel inmiddels in Rotterdam en op Papendal traint en meerdere NK-podiumplaatsen op haar naam heeft staan, is zij nog regelmatig in de dojo in Oud Gastel te vinden. Soms om in te vallen als leraar, dan weer als begeleiding tijdens clubkampioenschappen en bij ons judokamp, en zoals nu om haar liefde voor de judosport over te brengen op de kids van Talente.

Dit heeft zijn effect zeker niet gemist, want niet alleen werden de lessen met zeer veel enthousiasme ontvangen, tevens zijn er een groot aantal nieuwe leden die we naar aanleiding van deze school-judolessen inmiddels hebben mogen verwelkomen, als nieuw lid, tijdens de reguliere judolessen.

Ben jij als (nieuw) lid ook zo bezeten van de judosport en denk je dat een aantal van jouw vriendjes of vriendinnetjes de oefeningen en spelletjes tijdens de judoles ook wel wat zouden vinden, neem ze gerust een keer mee voor een introductieles. Ze hoeven zich enkel even te melden via onze website en kunnen dan een proefles meedoen om te zien of ze judo ook zo leuk vinden net als jijzelf.

 

Translate »