Elk jaar organiseert Sport Instituut De Korte tussen Kerst en Oud-en-Nieuw de internationale TopJudo Rotterdam Trainingsstage. Deze 4-daagse stage is de grootste judo trainingsstage in Nederland met in totaal meer dan 600 deelnemers, uit meer dan 10 verschillende landen. Verschillende grote internationale judo verenigingen komen naar deze stage om met hun wedstrijdselectie het jaar op een goede manier te sluiten en om zich voor te bereiden op de grote toernooien die het volgende jaar op de agenda staan. Verschillende NK, EK, WK en OS medaillewinnaars kun je hier op de mat treffen. Toppers zoals Juul Franssen (tegenwoordig wonend in Oud Gastel), Roy Meyer (ook bekend van tv en in het verleden op bezoek bij Makoto), Mark Huizinga (winnaar van Olympisch goud), Marinde Verkerk, Frank de Wit en Kim Polling bezoeken regelmatig deze stage. Ook buitenlandse toppers zoals voormalig wereld kampioen Mathias Casse zijn op deze stage in Hoogvliet te vinden. Ook voormalig Makoto trainer Bruno Culo, de huidige trainers meester Vince en juffrouw Yentel en voormalig Makoto leden zoals Reno Linders, Dweezil Schoonen en Liv Schoonen hebben in het verleden vele malen aan deze stage deelgenomen.

Dit jaar willen we graag met een groep fanatieke Makoto judoka’s de TopJudo Rotterdam stage gaan bezoeken en wel op dag 3 en 4. Op dag 3 zijn er in totaal 4 trainingsblokken (2x voor U15 en 2x voor U18 en ouder), maar we zullen enkel bij de U15 blokken aanwezig zijn. Op dag 4 is er 1 gezamenlijke training waar we ook bij aanwezig zullen zijn. Aan hoeveel trainingen je deel wil nemen mag je uiteraard zelf bepalen.

Meester Milan en juffrouw Yentel zullen meegaan ter begeleiding van onze judokas.

29 december, training 1 (U15) 09:00 – 10:30 (juffrouw Yentel)
29 december, training 2 (U15) 15:45 – 17:15 (juffrouw Yentel)
30 december, training 1 (gezamenlijk) 09:00 – 11:00 (meester Milan)

Deelname is 15 Euro per trainingsblok
Graag 1 tot 3x het product aan de winkelwagen toevoegen en bij het afrekenen vermelden aan welke trainingsblokken je deel wil nemen.

Translate »